Erilaisilla liikelahjoilla tarkoitetaan usein yrityksien logoilla varustettuja tuotteita. Nämä liikelahjat tunnetaan myös nimellä yrityslahjat tai asiakaslahjat. Kyseessä on helppo tapa levittää yrityksen omaa brändiä. Axon Profil tarjoaa tuotteita liikelahjoiksi erilaisille organisaatioille. Tällä tavoin voidaan myös rakentaa organisaation brändiä ja tehdä sitä näkyvämmäksi.

Tuotteita on mahdollista saada yrityksen omilla logoilla painatettuna. Tuotevalikoimista löytyy esimerkiksi vesipulloja ja kangaskasseja. Liikelahjan kanssa voi myös mokata, jos viet vääränlaisen lahjan vaikkapa toiseen maahan, voi vastaanotto olla hieman eri kuin mitä olisit toivonut.

Mahdollisuuksia mihin vain

Lahjamuodossa tapahtuvaa mainontaa voi hyödyntää niin pienet kuin suuretkin yritykset. Usein lahjan antaminen liittyy johonkin juhlaan tai tapahtumaan, kuten esimerkiksi asiakkaan joululahjoihin.

Kumppaniksi mainoslahjojen hankintaan kannattaa ottaa sellainen yritys, joka tarjoaa teidän yritykselle mieluisia tuotteita. Samalla myös yrityksen tarjoama palvelu on tärkeää. Esimerkiksi voi olla hyödyllistä, että yritys, jolta myyntituotteet ostetaan, osaa myös esimerkiksi muokata teidän logonne sopivaan muotoon tai tarjoaa esimerkiksi konsultointia, minkälaiset lahjat voisivat sopia teidän yrityksellenne.

Erilaiset liikelahjat ovat tarkoitettu vahvistamaan vanhoja liikesuhteita, mutta myös toimimaan uusien solmimisessa. Liikelahjat voivat tarjota parempaa näkyvyyttä kuin esimerkiksi tv-mainokset. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon lahjaa mietittäessä kohdemaan kulttuuri ja tavat.

Liikelahja voi olla myös aineeton. Erilaiset trendit lahjojen suhteen nostavatkin aika ajoin päätään. Esimerkiksi tällä hetkellä suosittua on, että liikelahja ei saa olla ylibrändätty. Trendiseikat ovatkin tärkeitä, kun mietitään yrityksen omaa profiilimarkkinointia.