Ei ole aivan sama millaisella pokerisivustolla kukakin pelaa. Valintakriteerejä on erilaisia ja kukin valitsee tarpeisiinsa sopivan sivuston. Yksi tykkää grafiikasta,toisen mielestä se on huono. Kolmas arvostaa enemmän kilpailevan sivuston helppoa rahojen siirtoa ja neljäs taas valitsee oman sivustonsa sen mukaan maksaako sivusto hyvät bonukset. Viides puolestaan arvostaa sitä että palvelun saa halutessaan täysin omalla kielellään ilman kielimuureja. Tässä muutamia hyväksiä havaittuja nettisivustoja niille jotka haluavat kokeilla pokerin pelaamista verkossa tai haluavat vaihteeksi kokeilla jotain toista sivustoa.

Unibetilla on yli 5 ja puoli miljoonaa käyttäjää. Se tekee siitä rahapelijättiläisen ja pokerin lisäksi sivustolla on mahdollisuus pelata muutakin kuin pokeria. Suomalaiset asiakkaat tykkäävät Unibetista sen takia, että se tarjoaa heille omia kampanjoita ja turnauksia joihin voi osallistua ilmaiseksi ja saada täten mahdollisuus voittaa liput johonkin isompaan urheilutapahtumaan. Jos jotain muutosta sivuun haluttaisiin, koskisi se pelipöydän valitsemista joka tällä hetkellä koetaan monimutkaiseksi.

Betsson kestosuosikki suomalaisille pelaajille ja pohjoismaiden suurin pelisivusto. Rahan siirrot onnistuvat verkkopankissa ja suomalainen asiakaspalvelu käytettävissä. Yhdellä silmäyksellä näkee kaikki tarjolla olevat rahapelit. Ongelmia ollut lähinnä softan kanssa, ajoittaisia bugeja.

Kolmantena ja viimeisenä esittelen Pokerstars –sivuston joka puolestaan on koko maailman suurin sivusto tarjoten pelkästään pokeria. Parhaimmillaan saattaa sivulla olla pelaamassa yli 50 tuhatta pelaajaa! Ohjelmistoa kehutaan erinomaiseksi, turnausvalikoima on netin paras sekä valikoimissa on kaikista eniten eri pokeripelejä. Jos sivustosta jotain negatiivista haluaa sanoa, niin bonuksia maksellaan niukin naukin.